Konto

Twoje konto Pocketlid

Wczytywanie konta…

Łączenie z Makiem odbywa się w aplikacjach — ta strona służy tylko do zarządzania kontem.

Trwale usunąć twoje konto?

Twoje konto, wszystkie połączone komputery Mac i telefony oraz dane licencji zostaną usunięte, a wszystkie urządzenia zostaną wylogowane. Tej operacji nie można cofnąć.

Usunięcie konta nie anuluje subskrypcji. Najpierw anuluj ją w Google Play.