Account

Je Pocketlid-account

Je account wordt geladen…

Verbinding maken met je Mac doe je in de apps — deze pagina is alleen voor het beheren van je account.

Je account definitief verwijderen?

Je account, alle gekoppelde Macs en telefoons en je licentiegegevens worden verwijderd, en alle apparaten worden uitgelogd. Dit kan niet ongedaan worden gemaakt.

Je account verwijderen zegt je abonnement niet op. Zeg het eerst op in Google Play.